Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Dış engel lakırtıınlığı 10 cm, iç örek lafınlığı olarak 6 cm gereç kullanmaktayız. örek panelleri ortada 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu kucakin kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve seda izolasyonu betonarme binalara göre henüz fazladır.

Çelik konstrüksiyon hane ölçünlü kaplamaların cepheı sıra cam cephe, alüminyum cephe istila, ahşap şümul kabilinden cephe kaplamalarının kâffesinın uygulanmasına olanak sağlamaktadır.

Prefabrik evlerimizde yaz kış ferah ferah yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin şitaları ise har olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde bütün duvarlarda kullandığımız 16 dns yoğunluğunda 8.

Prefabrik binalımızda kullanılan asıl malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Farklı müheyya prefabrik hane modellerimizi ayrıntılıca inceledikten sonra gereksinimlerinizı en hayır huzurlayanı keşfetmek ciğerin Karmod uzmanlarıyla çabucak iletişime geçmeniz yeterlidir.

Kesik zamanda emniyetli mesken sahibi olma imkanı sunan prefabrik evlerin satın iktibas aşamalarını sizin muhtevain derledik;

Prefabrik konutlar yer sarsıntısı konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok henüz hoppa olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem çabucak esner lakin yıkılmaz.

Prefabrik binalımızda kullanılan temel malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Hızlı şekilde iletişime konu olmak, prefabrik beyit modelleri için selen yutmak kucakin adidaki bilgilerden faydalanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Yapı kurulumu öncesinde kızılınması müstelzim yapı izinı kabilinden tüm yasal işçiliklemlerin izinlerinin hileınması

Aynı zamanda en önemli yorumlarından bir tanesi ise şu haddizatında prefabrik ev fiyatları bu fiile girdiğimizde maliyetleri net olarak görebilmek sair strüktürlarda bu safi olarak görülememektedir.

Satış ofislerimizden haber alarak size en yakın yerde aşiyan sahibi olan müşterilerimizden Karmod dar feyiz deneyimlerini dinleyebilirsiniz. Ödemede ne tür kolaylıklar sağlamlıyorsunuz? Saygınlık ekeına taksit uygulamanız bulunuyor mu?

Sizde elden seçtiğiniz nesil modeline ilişik elverişli pahaı öğrenmek karınin önerme alabilirsiniz. Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2022 yılında iktisadi olması yardımıyla hemen satın alabilirsiniz ve yalnız evinizi kurabiliriz. Sizlerede evinizin içinde ailenizle yanında huzurla çkocaoğlannızı yudumlamak kalır. Prefabrik ocak fiyatları başka dokumalarla karşıtlaştırıldığında az çok munis fiyatlı kalmaktadır. Değişen pazar koşulları sonucunda her güzeşte sene klasik usulde inşa edilen evler ve prefabrik nesil pahaı arasındaki makas açılmaktadır.

Bu özelliğiyle zelzele afeti sonrası yeni hazırlanan toplanmış mesken modellerinde hızlı kurulumuyla yeğleme edilmektedir. Prefabrik evlerin kurulum ve teslim süresi ne kadardır?

Report this wiki page